Boekhouding & Administratie

j.e. van Dijk

inkomsten-

belasting

Wij zorgen ervoor dat uw aangifte inkomstenbelasting   vakkundig wordt ingediend.

Bedrijfs-administratie

Wij zorgen voor het verwerken van uw kas- en bankbescheiden.

BTW

aangifte

Wij kunnen voor u de

BTW-aangifte, per maand, kwartaal of jaar verzorgen.

 

ondernemers

bedrijfsadministratie

Omdat iedere ondernemer anders is met andere wensen en een andere manier van werken, kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen,

dit kan ook buiten kantoortijden in de avonduren.

 

U kunt de boekhouding bij ons brengen op de inleverdagen,

mailen of per post verzenden.

Wij verzorgen voor u de gehele financiële administratie, van "schoenendoos" tot jaarrekening. Wij verwerken alles tot een financiële boekhouding,

zodat u uw positie kent en tijdig weet waar u aan toe bent.

 

Ter afsluiting van elk boekjaar ontvangt u van ons een jaaroverzicht. Hiermee krijgt u een krachtig instrument in handen om een

financieel verantwoord beleid te voeren.

Ons dienstenpakket

  • Bedrijfsadministratie
  • Berekenen & inzenden BTW aangifte
  • Salarisadministratie
  • Opstellen jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Facturatie service
  • Debiteuren en Crediteurenbewaking
  • Verzorgen van correspondentie
  • Aanvragen toeslagen
  • Achterstallige boekhouding wegwerken

Klantgericht

Met onze jarenlange ervaring en registratie met beconnummer bij de belastingdienst voor administratiekantoor en belastingadviseur laat ons kantoor zich het best beschrijven als eigentijds, laagdrempelig, klantgericht en betrokken met een uitgesproken "No Nonsens" aanpak.

 

Tevreden klanten door het gehele land, daar draait het bij ons om, ongeacht de omvang van de onderneming, of de branche waarin u actief bent.

Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking,en een scherpe tariefstelling worden door onze relaties als opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor.

 

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, specifiek toegespitst op uw eigen organisatie dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

 

Particulieren

Service

Ook particulieren kunnen bij ons al voordelig terecht voor de aangifte Inkomstenbelasting. Deze kunnen wij voor u verzorgen vanaf € 35,-- per aangifte (inclusief partner aangifte).

 

Ook als u niet weet hoe u zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en/of kinderopvangtoeslag kan aanvragen kunt u dit door ons laten verzorgen. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking,en een scherpe tariefstelling worden door onze relaties als opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor.

 

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. Wij maken dan graag een afspraak dat desgewenst ook buiten kantooruren kan plaatsvinden.